ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Μιροσνιτσένκο Αναστασία

Εκτύπωση PDF

nastyaΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία.

Σπούδασε Μαέστρος χορωδίας και κλασικό τραγούδι στην Κρατική Μουσική Σχολή «ΣΕΡΓΚΕΙ ΠΡΟΚΟΦΙΕΦ», από την οποία αποφοίτησε με άριστα το 2006.

Ακολούθησαν σπουδές σκηνοθεσίας στο KyivNationalUniversityofCultureandArts με πολλές συμμετοχές σε μουσικές παραστάσεις.

Το 2011 μετακόμισε στην Ελλάδα σπουδάζοντας υποκριτική στο τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους όπως Δαμιανός Κωνσταντινίδης, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Φιλαρέτη Κομνηνού, Έφη Σταμούλη, Δημήτρης Ναζίρης, Κώστας Βόμβολος, Ρηνιώ Κυργιαζή κ.α. Αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 8,5.

Από το 2012 μέχρι 2016 ήταν μέλος θεατρικής ομάδας AngelusNovusτου σκηνοθέτη Δαμιανού Κωνσταντινίδη, πρωταγωνιστώντας σε κεντρικές θεατρικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνίστησε στη ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Rrose Selavy”,σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Σταυροπούλου, που προβλήθηκε στη 15η Μπιενάλε Νέων της Ευρώπης & της Μεσογείου.

Από το 2018 μέχρι σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στη πόλη της Καβάλας συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και παρουσιάσεις βιβλίων. Συνεργάστηκε με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και με το Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας ως ηθοποιός, μουσικός και δασκάλα. Το 2018 ανέλαβε την χορωδία του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας. Από το 2019 διδάσκει φωνητική και θεατρικό παιχνίδι στο Ωδείο Νεάπολις.