ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Ετήσια Συναυλία Τμημάτων Μουσικής Αγωγής του Ωδείου "Νεάπολις"

Εκτύπωση PDF

Την Πέμπτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νεάπολης η ετήσια συναυλία των τμημάτων Μουσικής Αγωγής με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Γιούλη Αραμπατζόγλου και Βασιλική Ζήσου. Είναι μια συναυλία, που ετοιμάζεται πάντα με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μαθητές του Ωδείου «Νεάπολις» καθώς η έκθεσή τους στο κοινό είναι από μόνη της μεγάλη υπόθεση για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Σε αυτή την παράσταση ο Δήμος Καβάλας ήταν παρών για άλλη μια φορά αναγνωρίζοντας το έργο του Ωδείου «Νεάπολις» και συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία της συναυλίας.

Η έναρξη της παράστασης έγινε από τις μαθήτριες βιολοντσέλου της Βασιλικής Ζήσου: Αριάδνη Γιαγκούδη, Αφροδίτη Ζώτου, Φανή Μεταξά, Έμμυ Μπάρμπα, Σταυριάννα Πανταζή, και Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου.

Η Κωνσταντία Κύπρου, νέα προσθήκη για φέτος στο δυναμικό του Ωδείου ταξίδεψε το κοινό με όχημα τη νεοσύστατη χορωδία του Ωδείου «Νεάπολις».

Επίσης οι μαθητές Ελένη Δέλιου , Βασιλική Μπάρμπα στα φλάουτα, Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου στο τσέλο και Γιώργος Πολυχρονίδης στην κιθάρα συνόδευσαν τα τραγούδια των μαθητών μας.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο , που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!»